Viteza de incarcare a unui website este foarte importanta


Un website trebuie sa aiba o viteza de incarcare cat se poate de buna, de aceea este important ca acesta sa functioneze cat mai bine. Daca aveti cititori fideli pe website si oferiti continut de calitate, atunci un lucru care cu siguranta va intereseaza este ca site-ul sa se comporte cat mai bine. Un site responsive si cu un design atragator, care se misca si bine in acelasi timp va fi mereu pe placul tuturor vizitatorilor, acestia fiind incantati de faptul ca se afla pe site-ul respectiv.

Daca ati facut tot ceea ce trebuie sa faceti, astfel incat acest site sa functioneze cat se poate de bine, dar observati ca va scad totusi incasarile, este foarte important totusi sa verificati si viteza acestui site. Sunt cateva modalitati prin intermediul carora veti putea obtine o viteza de incarcare mai buna. O viteza de incarcare cat se poate de buna va va ajuta din multe puncte de vedere si veti vedea ca in acest fel, utilizatorii vostri va vor aprecia mult website-ul.

Atunci cand vine vorba despre ranking-ul site-ului vostru, Google are in vedere toate aspectele legate de acesta, iar criteriul de viteza de incarcare a site-ului este unul de avut in vedere. Relevanta paginilor in clasamentul Google este foarte importanta, iar viteza de incarcare este si ea un aspect cat se poate de important din acest punct de vedere. O viteza de incarcare mai buna, va insemna si un client satisfacut. Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca incarcarea paginilor pentru o perioada de peste 5 secunde il face de cele mai multe ori pe client sa renunte de a mai intra pe site-ul respectiv.

Avand in vedere si faptul ca rabdarea consumatorilor este in scadere, va trebui ca si site-ul vostru sa vina in intampinarea nevoilor clientilor, astfel incat acesta sa se incarce cat mai rapid. O viteza de incarcare foarte buna va va ajuta din multe puncte de vedere. Avand in vedere ca un numa de 3 din 4 consumatori nu vor reveni pe un website care se incarca in mai mult de 4-5 secunde, trebuie sa luati cele mai bune decizii, astfel incat viteza de incarcare a site-ului sa fie una cat mai buna si astfel acestia sa fie multumiti de aceasta viteza superioara. Ignorand acest aspect, veti observa ca clientii, dar si potentialii clienti vor observa si o rata de respingere mai mare in comparatie cu rata de conversie.

Google incearca in permanenta sa imbunatateasca tot mai mult experienta de navigare online, de aceea este important ca si site-ul vostru sa reuseasca sa faca fata tuturor acestor lucruri si sa functioneze asadar cat se poate de bine. Va trebui sa aveti in vedere si un serviciu excelent de web hosting, un astfel de serviciu functionand asa cum va doriti. El va va mari viteza de functionare a site-ului si veti vedea ca un numar din ce in ce mai mare de persoane vor ajunge pe website-ul vostru si vor aprecia in acelasi timp faptul ca site-ul se misca corespunzator.


Comentarii