Ce verificam inainte de a lansa un website?


Avand in vedere ca sute de website-uri sunt lansate zilnic, trebuie sa aveti in vedere anumite lucruri, astfel incat acestea sa functioneze fara nici un fel de problema. Acesta este motivul pentru care este cat se poate de important sa verificati cu atentie toate aceste lucruri si sa le puneti la punct pentru ca site-u lvostreu sa functioneze asa cum va doriti.

Inainte de a lansa un site, continutul trebuie sa fie cat mai bine pus la punct si anume ca acesta trebuie sa fie corect scris. De asemenea, este foarte important sa nu lansati un site fara a avea paginile „Despre noi” si „Contact” bine puse la punct, astfel incat utilizatorii sa stie rapid unde se afla si ceea ce cauta. Acest lucru este foarte important pentru ca lipsa de informatii va reduce drastic credibilitatea vizitatorilor. Daca pe website-ul vostru se face comert electronic, atunci datele de contact sunt si ele cat se poate de importante, de aceea va trebui sa le prezentati. Afisati numarul de telefon intr-o pozitie cat mai vizibila pe site si tot aici puteti afisa si adresa de email, dar si cea de contact, astfel incat vizitatorii sa dea de voi in cel mai scurt timp.

Din punct de vedere al SEO, meta-descrierea joaca un rol cat se poate de important, aceasta fiind primul lucru pe care vizitatorii il vad inainte de a va vizita pagina. Daca acestora nu le va placea ceea ce citesc, atunci nu vor accesa link-ul si vor trece la urmatorul rezultat din pagina. Securitatea site-ului vostru este un alt lucru pe care il puteti considera. Sute de website-uri sunt atacate in fiecare zi, de aceea pentru a va feri de orice fel de atac, devine foarte important sa va puneti cat mai bine la punct securitatea site-ului, astfel incat sa nu mai aveti de pierdut din acest punct de vedere.

Termenii si conditiile site-ului, dar si politica de refund sunt alte lucruri care ar trebui afisate pe site-ul vostru. Trebuie sa oferiti pe acesta cat mai multe informatii despre companie, astfel incat utilizatorul sa gaseasca ceea ce-l intereseaza rapid. Din punctul de vedere al backup-ului, trebuie sa va ganditi si la acest lucru. Asigurati-va ca folositi asadar o solutie de hosting care sa va ofere si un astfel de backup, acest proces fiind esential pentru a evita sa va compromiteti website-ul. Un site trebuie sa dea dovada si de un design responsive si anume sa poata fi accesat cu usurinta de pe orice dispozitiv, indiferent ca vorbim despre smartphone, tableta sau chiar desktop. In acest fel va veti putea bucura si de mai mult trafic.

Nu uitati si de aspectul SEO atunci cand vine vorba despre site-ul vostru si anume ca din acest punct de vedere site-ul trebuie sa fie cat mai bine pus la punct. Nu uitati si de certificatul SSL al site-ului vostru pentru ca daca acesta accepta plati online, atunci acest certificat trebuie si el sa fie prezent. Avand in vedere aceste lucruri, site-ul vostru va functiona corect si va fi pe placul vizitatorilor vostri.


Comentarii