Cum ne creem un blog?



Pentru a crea un blog personal trebuie sa respectati cativa pasi, astfel incat sa va bucurati de un blog apreciat de vizitatorii vostri. Daca v-ati decis sa porniti un blog, atunci trebuie sa va ganditi la cateva lucruri, astfel incat sa va bucurati de un blog functional si usor de accesat. Exista o multime de motive pentru care un blog este o idee foarte buna. Acesta va ofera ocazia de a deveni un scriitor mai bun. De asemenea, veti deveni si un expert in domeniul de activitate despre care scrieti informatiile de pe blog. Veti cunoaste si mai multa lume cu care veti interactiona prin intermediul blogului, iar prezenta voastra in online poate fi si monetizata daca doriti acest lucru. In afara de acest lucru, un blog vine in ajutorul celorlalti datorita informatiilor pe care le furnizati.

Exista cativa pasi pe care trebuie sa-i urmati, astfel incat sa va bucurati de un blog care va veni in intampinarea vizitatorilor vostri. In primul rand, trebuie sa va ganditi la tipul blogului ales. Acesta poate fi personal, de politic, non-profit, dar si de moda, frumusete sau sport. Primul lucru important este sa alegeti tipul blogului vostru. De asemenea, trebuie sa alegeti platforma potrivita de blogging. Desi sunt multe platforme gratuite in ziua de azi, este recomandat sa va orientati catre un nume de domeniu propriu atunci cand va faceti un blog.

Daca optati pentru un nume de domeniu propriu, atunci trebuie sa stiti ca acest nume de domeniu este identitatea voastra in online, dar si modalitatea prin intermediul careia poate fi accesat blogul. Alegerea domeniului trebuie facuta cu o foarte mare atentie. De asemenea, extensia domeniului joaca si ea un rol important. Puteti sa alegeti o extensie precum .ro sau .com. In cazul in care doriti sa realizati ceva mai special, atunci o extensie precum .blog, .social sau .design poate fi o alegere mult mai buna.

Alegerea providerului de hosting este un alt lucru de care sa tineti cont. Imediat ce alegeti numele domeniului, trebuie sa va ganditi si la un serviciu de hosting cat mai bun. Aveti nevoie asadar de un server unde se vor stoca fisierele. Un provider de hosting va ofera serviciul de stocare a datelor pe un server. Pentru acest serviciu trebuie sa plaitit un abonament lunar sau anual. Alegerea unui serviciu de hosting potrivit tine cont de multi factori, dar cu toate acestea, daca va doriti sa aveti un blog si sunteti la inceput, atunci un serviciu de tip Shared Hosting poate fi o solutie ideala pentru voi. Un astfel de serviciu nu este scump si va poate oferi o multime de avantaje importante.

Tinand cont de toate aceste lucruri, veti putea avea parte de un blog care va fi apreciat de toti vizitatorii vostri. Imediat ce ati creat blogul, nu mai ramane decat sa postati continut cat mai des pe acesta, astfel incat vizitele care ajung pe blogul vostru sa creasca din ce in ce mai mult. Daca veti actualiza constant continutul, numarul de vizite pe blogul vostru va creste semnificativ.

Comentarii