Website profesional sau o pagina de Facebook?


In momentul de fata website-urile sunt perfecte pentru marketing, de aceea ele trebuie avute in vedere pentru ca au un rol esential. Chiar si paginile de social media sunt importante, dar este important sa detineti si un website ideal. Puteti insa obtine rezultate foarte bune in cazul in care veti combina website-ul cu pagina de Facebook, iar procedand in acest fel va veti bucura de un numar din ce in ce mai mare de persoane care vor fi interesate de ceea ce oferiti.

Prin accesarea link-ului direct de pe pagina de socializare, veti putea creste semnificativ traficul de pe site, iar acest lucru va insemna automat ca va veti bucura din ce in ce mai mult de un numar mai mare de persoane care vor fi in orice moment interesate de ceea ce puneti la dispozitia lor. Un alt lucru important este ca veti putea integra cu usurinta butoane cu paginile de socializare pe website. Butoanele sau icon-urile colorate de pe website-uri sunt de obicei plugin-uri care duc spre paginile de socializare. Prin intermediul acestora se va putea ajunge direct pe pagina sau puteti impartasi continutul si pe pagina voastra. Acestea ofera o varietate de retele sociale.

Este important ca pictogramele sa fie diferite una fata de cealalta si sa reliefeze pagina de socializare spre care duc. Utilizatorii vor reusi sa determine asadar cu usurinta profilul companiei. Puteti afisa feed-ul de Facebook direct pe website, in cazul in care va doriti sa faceti acest lucru. Un Facebook feed afiseaza cele mai recente postari pe pagina sociala, in timp real. Pe un perete Twitter se vizualizeaza orice activitate a profilului, acest lucru incluzand multe lucruri precum tweet-urile, retweet-urile, dar si orice alte mentiuni, de aceea si twitter poate fi o solutie eficienta din punctul de vedere al promovarii. Tinand cont de toate acestea, utilizatorii pot fi la curent cu ultimele noutati si sa se bucure datorita acestui lucru.

Este recomandat asadar ca un business sa aiba parte si de un website cat mai bine facut, dar si de o pagina de Facebook, precum si o pagina pe conturile de socializare. Aceste canale de captare a traficului trebuie sa functioneze impreuna, de aceea nu este suficient doar ca un werbsite sau o pagina de Facebook sa existe, ci acestea ar trebui sa fie interconectate pe cat posibil. Printr-un website nu reusiti sa captati doar trafic dirtect, ci si traficul de pe motoarele de cautare precum este si cazul Google.

Alegand si un serviciu de hosting cat mai potrivit, veti reusi sa va creati, dar si sa va administrati cu usurinta un website. Un serviciu bun de gazdurie este important asadar de aceea este o idee foarte buna sa-l aveti in vedere. Veti vedea ca un astfel de serviciu va ofera multe de castigat si din punctul de vedere al clasarii pe Google. Veti ajunge sa va bucurati de un numar din ce in ce mai mare de persoane care se vor orienta catre ceea ce oferiti si veti aprecia acest lucru.


Comentarii