Cum facem un blog pas cu pas?


Un blog personal este ceva de avut in vedere de catre oricine pentru ca prin intermediul acestuia va puteti prezenta experientele prin care treceti sau sa vorbiti de ceea ce va place. Blogging-ul aduce o multime de beneficii vizibile, de aceea sunt multe motive pentru care puteti avea in vedere aceasta activitate. In primul rand, veti putea sa deveniti un scriitor mult mai bun. Veti avea ocazia de a deveni un expert in domeniul de activitate despre care scrieti.

Un alt avantaj important al blogging-ului este ca veti ajunge sa cunoasteti mai multe lume si veti reusi sa interactionati prin intermediul blogului pe care il detineti. Va veti bucura asadar de o prezenta mult mai buna in online, lucru care va insemna si faptul ca veti putea sa va monetizati blogul cat mai bine. Un alt avantaj de avut in vedere este ca ii veti ajuta pe ceilalti cu informatiile pe care le furnizati si astfel, ei vor fi incantati de faptul ca vor putea apela la serviciile pe care le puneti la dispozitia lor.

Sunt mai multi pasi pe care ii puteti urma, astfel incat sa va bucuati de un blog. In primul rand, trebuie sa va alegeti tipul de blog cel mai potrivit. Un blog poate fi unul de tip personal, de business, non-profit, de politica sau de moda. De asemenea, acesta mai poate fi de frumusete, de sport sau de orice tip de activitate. Veti putea in acest fel sa va asigurati inca de la inceput succesul blogului pe care il detineti. Alegerea platformei de blogging este un alt lucru de avut in vedere, de aceea veti putea alege intre un blog de tip wordpress sau unul de tip blogger. De asemenea, mai aveti si ocazia de a alege o platforma pe un domeniu propriu.

Alegerea unui domeniu este un alt lucru important de avut in vedere. Identitatea voastra in online, dar si modalitatea prin care poate fi accesat blogul este un lucru important de avut in vedere. Alegerea din acest punct de vedere trebuie facuta cu o maxima atentie, de aceea fiti mereu atenti in primul rand la aspecte legate de extensia domeniului ales. Acest lucru joaca un rol important. Exista mai multe extensii spre care va puteti orienta. Printre cele mai cunoscute extensii se numara .ro, .com, dar si .eu sau noile TLD-uri precum .blog, .social sau .bio.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va alegeti un provider de hosting potrivit. Un astfel de provider de hosting va sti ce serviciu sa va ofere, astfel incat site-ul vostru sa functioneze fara nici un fel de problema. Trebuie sa va ganditi la mai multe lucruri atunci cand alegeti un astfel de provider de hosting, printre care se numara costul, resursele oferite, suportul tehnic, dar si spatiul de stocare, precum si uptime-ul. Va mai trebui sa aveti in vedere si garantia returnarii banilor. Tinand cont de toate aceste aspecte, veti avea parte de un blog pe care cu siguranta il veti aprecia mult.


Comentarii