Care sunt recomandarile SEO de care sa tineti cont?


Scrierea de continut nou pe blog este un lucru de avut in vedere, iar pe langa acest lucru, partea de SEO este si ea la fel de importanta. Scopul principal este ca site-ul vostru sa fie indexat in motoarele de cautare, astfel incat sa inceapa sa genereze trafic. Acest lucru insa poate fi o reala provocare pentru multi proprietari de site-uri, de aceea este de cele mai multe ori dificil ca acestia sa isi optimizeze corespunzator site-ul. Acesta este si motivul pentru care multi apeleaza la agentii SEO specialziate in domeniu.

Puteti tine totusi cont de cateva sfaturi, astfel incat sa va bucurati de o mai buna clasare din punct de vedere SEO. In primul rand, continutul ar trebui sa fie original, dar si calitativ din toate punctele de vedere pe blogul vostru. Acelasi lucru este valabil si pentru un magazin online sau pe un site de prezentare. Toate aceste lucruri trebuie sa fie in ordine. Nu uitati si de atentia sporita la nevoile pe care le are utilizatorul. Este foarte important sa creati un continut unic, dar si relevant in acelasi timp pentru cititorii blogului vostru. Cititorii trebuie asadar sa primeasca exact ceea ce au nevoie. Ei trebuie sa se bucure de niste informatii utile, dar si pe placul lor.

Alegeti mereu cu cea mai mare grija cuvintele cheie pe care le doriti pentru ca datorita acestor cuvinte cheie, veti putea sa fiti clasati mai sus in motoarele de cautare. Cuvintele cheie setate sunt acele cuvinte relevante, pe care utilizatorii le cauta si prin intermediul carora reusesc sa ajunga la website-ul vostru. Acestea ar trebui introduse natural in text si ar trebui utilizate cu o anumita densitate. Se va obtine asadar un scor SEO cat mai potrivit. Un alt lucru important este sa aveti un continut periodic dar si de o lungime potrivita.

O postare buna nu este suficienta pentrui a capta cititorii si pentru a-i motiva sa revina, de aceea trebuie sa aveti articole, dar si postari periodice, cel putin 1-2 pe saptamana. In acest fel, veti putea starni cu usurinta interesul. De asemenea, lungimea textului este un alt aspect de avut in vedere si anume ca aceasta ar trebui sa fie cuprinsa intre 300 si 900 de cuvinte. Un articol mai scurt decat atat nu e relevant din punct de vedere SEO, iar un articol mai lung nu face decat sa plictiseasca cititorul, care isi va pierde interesul in ceea ce ii oferiti.

Un alt lucru de avut in vedere este titlul bun si captivant pentru ca titlul este primul lucru care-i atrage pe vizitatori sa intre pe un site. Titlul ar trebui sa fie scurt, dar si concis si de preferinta este important ca acesta sa includa cuvantul cheie. Pentru a avea parte de o buna indexare, este important sa aveti un link intern, dar si un link extern. Pentru fiecare postare mai puteti adauga o imagine redenumita cu cuvantul cheie. In final, mai puteti adauga un text descriptiv, acesta fiind cel care va aparea in motorul de cautare.


Comentarii