Semne ca serviciul de hosting este slab calitativ


Primul lucru atunci cand incepeti o afacere este sa va alegeti un furnizor cat mai bun de servicii de gazduire, astfel incat sa va bucurati de succesul site-ului vostru. Un site cat mai de succes va fi asadar alegerea cea mai buna pentru voi. Este important asadar sa va alegeti un serviciu de hosting care sa se ridice la inaltimea asteptarilor voastre pentru ca un astfel de serviciu va fi unul potrivit si va va feri de orice fel de problema.

Pentru a identifica daca serviciul de hosting ales este sau nu unul potrivit, trebuie sa urmariti cateva lucruri. In primul rand, serviciul de hosting nu trebuie sa aiba downtime frecvent. Prea mult downtime afecteaza traficul website-ului, dar si credibilitatea clientilor, precum si a motoarelor de cautare. Acest lucru influenteaza negativ din punct de vedere SEO. In final, acest aspect duce la o scadere a conversiei si a profitabilitatii. Daca website-ul vostru este mai mult de 1% din timp picat, atunci este important sa cautati un alt serviciu de hosting.

Incarcarea lenta a site-ului poate proveni si de la serviciul de hosting, de aceea trebuie sa urmariti si acest lucru. Daca optimizarea site-ului vostru este corecta, atunci veti avea nevoie de resurse mai mari pentru acest serviciu. Daca resursele alocate nu au rezolvat preoblema, atunci este posibil ca serverul pe care se afla contul vostru sa fie supra-aglomerat. In acest caz, la fel ca in proimul caz, este important sa va orientati catre un alt furnizor.

Un panou mai greu accesibil, ajuta pentru o mai buna gestionare a site-ului, dar si a fisierelor aferente. De asemenea, un astfel de panou de control mai usor de folosit, este foarte util in situatia in care aveti o afacere la inceput. Este necesar sa aveti la dispozitie un panou de control pentru partea de managementul serviciilor, dar si pentru asistenta tehnica, facturare si pentru tickete. Daca nu aveti acces complet la acest panou, e posibil ca solutia pentru care platiti sa nu fie cea mai potrivita pentru afacerea voastra, de aceea trebuie sa va ganditi de mai multe ori daca aceasta solutie este sau nu ideala pentru voi.

Mai exista si posibilitatea ca serviciul de hosting sa aiba un software invechit, iar in acest caz, toate site-urile care sunt gazduite vor avea de suferit. Orice serviciu bun de hosting va ofera mereu ultimele noutati din domeniu, cu ultimele tehnologii utilizate, dar si ultimele versiuni de soft, chiar daca vorbim de partea de storage. Toate aceste lucruri trebuie puse in ordine.

Un serviciu de hosting mai slab calitativ va avea si un suport tehnic ne-experimentat. Este important sa alegeti un serviciu de hosting care sa va puna la dispozitie experienta de care aveti nevoie, astfel incat sa va rezolvati problema cu care va confruntati in cel mai scurt timp. Un provider de hosting va va oferi o asistenta tehnica non-stop folosindu-se de mijloacele de comunicare specifice. Un serviciu de hosting slab nu va va pune la dispozitie optiunea de backup, aceasta fiind insa o optiune extrem de importanta pentru a nu pierde datele stocate.


Comentarii