Mai aveti nevoie de un site in era social media?


Multe afaceri incep pe social media, dar pe masura ce trece timpul acest model de business incepe sa aiba probleme, de aceea un site ar putea fi o solutie mult mai buna de avut in vedere. Exista o multime de motive pentru care un site poate fi o alegere cat se poate de buna, astfel incat sa va cresteti semnificativ afacerea. Atunci cand sunteti prezenti doar pe social media, este ca si cum ati fi doar oaspetele cuiva, pe un spatiu care nu va apartine si doar va folositi de acest spatiu.

Adevarul este ca acest spatiu poate disparea oricand sau pot aparea schimbari care va pot afecta afacerea. Pe un website pe de alta parte lucrurile stau diferit, el reprezentand o proprietate. Aceasta proprietate este caracterizata prin originalitate, individualitate, incredere si autonomie. Pe un site veti reusi sa va controlati continutul, voi luand decizia cu privire la acesta. Veti putea alege asadar care sunt informatiile care vor aparea pe site-ul vostru si va veti putea prezenta mult mai usor datele de contact. Veti putea asadar face aceste date cat mai vizibile.

Un dezavantaj al retelelor de socializare este ca paginile, dar si profilurile pot fi dezactivate temporar, in cazul in care reteaua se decide ca profilul vostru incalca anumite reguli. Facebook chiar a venit in ultima vreme cu un update prin care utilizatorii ajung sa vada pe pagina lor mai multe postari ale prietenilor, lucru care a insemnat ca multi editori au inregistrat o scadere semnificatvia a traficului. Cu un website este mai usor sa fiti gasiti si veti avera parte si de o incredere sporita.

Website-ul va ofera libertatea de a influenta modul in care apareti in cautari, el folosindu-se de SEO, dar si de cuvintele cheie. In acelasi timp, un website va creste semnificativ si credibilitatea, motoarele de cautare venind si ele in ajutorul vostru in situatia in care detineti un website. Publicul are o incredere mai scazuta in retelele de socializare, de aceea o pagina de Facebook de exemplu nu va prezenta o credibilitate atat de mare.

Pe un site veti putea crea oricat continut veti dori si veti avea in acelasi timp mult mai multe libertati fata de orice va ofera o retea de socializare. De exemplu pe Twitter aveti o limita de caractere, in timp ce pe Insta stories aveti o limita de 15 secunde in ceea ce priveste clipurile video. Un site pe de alta parte va fi alegerea mult mai buna pentru voi, acesta oferindu-va un spatiu pe care il veti dori si nu veti avea nici un fel de limitare. Veti putea alege un serviciu de hosting care sa va ofere exact spatiul de care aveti nevoie. Un website este si usor de monetizat si va veti putea pune al dispozitia vizitatorilor toate informatiile pe care le doriti, astfel incat acestia sa afle tot ceea ce au nevoie cu privire la afacerea voastra.

Tinand cont de toate aceste lucruri, veti vedea ca un numar din ce in ce mai mare de persoane vor avea o incredere mai mare in ceea ce oferiti.


Comentarii