Imbunatatirea SEO a site-urilor


In momentul de fata Wordpress este considerata a fi una dintre cele mai indragite platforme, aceasta platforma fiind si una dintre cele mai SEO-friendly platforme online. Fiind un proprietar de site Wordpress veti avea si avantajul competitiv pe motoarele cautare. Acest lucru se datoreaza faptului ca platforma este si una cat se poate de bine configurata din punct de vedere SEO. Ea nu are nevoie de prea multe imbunatatiri.

Orice proprietar isi doreste insa o mai buna vizibilitate in mediul online, lucru care duce si la o crestere semnificativa a traficului. Pentru a ajunge pe prima pozitie in motoarele de cautare, este foarte important sa implementati anumite lucruri, astfel incat site-ul vostru sa fie cat mai apreciat de persoanele interesate de ceea ce le puneti la dispozitie. Puteti alege asadar un serviciu de hostiong dedicat Wordpress. Un astfel de serviciu de hosting stabil va va oferi resursele de care aveti nevoie. De asemenea, mai puteti tine cont si de un plan personalizat pentru Wordpress, astfel incat sa rulati fara nici un fel de perioada de downtime.

Tema potrivita trebuie si ea aleasa cu atentie pentru ca aspectul site-ului vostru este determinat de aceasta. Este important asadar sa tineti cont de alegerea unei teme cat mai SEO-friendly, aceasta tema fiind una pe care o veti aprecia. Nu uitati si de structura link-urilor permanente. Link-urile site-ului vostru ar trebui sa fie cat mai clare, descriptive, dar si concise in acelasi timp. Acest lucru va va ajuta din punctul de vedere al pozitionarii, dar si al clasamentului in motoarele de cautare.

Un alt lucru pe care il puteti avea in vedere este crearea sitemap-ului. Acesta este apreciat pentru faptul ca ajuta motoarele de cautare sa urmareasca cu usurinta informatiile, el ajutand si organizarea paginilor intr-un mod cat se poate de simplu. Continutul trebuie structurat cat mai bine, de aceea pentru a realiza un continut foarte usor de parcurs, este nevoie sa tineti cont de mai multe lucruri precum etichetele, titlurile, dar si subtitlurile acestuia. Toate aceste criterii sunt utile din punct de vedere SEO, cititorii continutului fiind si ei multumiti de faptul ca va pot parcurge mult mai usor textul.

Cuvintele cheie sunt si ele foarte importante, de aceea este important sa introduceti niste cuvinte cheie relevante in site. Cuvintele cheie sunt apreciate pentru faptul ca ajuta la descrierea simpla a subiectului, dar si la expunerea continutului. Este foarte important ca site-ul sa fie functional de pe orice dispozitiv, chiar daca vorbim despre smartphone, desktop sau chiar de pe trableta. Imaginile ar trebui si ele sa fie optimizate cat mai bine, astfel incat site-ul sa poata fi incarcat cat mai usor. Imaginile pot fi descrise folosindu-se cuvintele cheie relevante pentru pagina. Continutul site-ul vostru trebuie sa fie si el cat mai relevant, el avand o lungime suficient de mare, astfel incat sa cuprinda informatii utile cititorilor care ajung pe site-ul vostru.

Tinand cont de toate aceste strategii, dar si proceduri, veti putea sa va bucurati de un site cat mai bine clasat in motoarele de cautare, pe care toti il vor aprecia.


Comentarii