Majoritatea cumparatorilor online evita site-urile nesigure




Cumparaturile online sunt intr-o continua crestere in fiecare an, de aceea vanzatorii incearca sa atraga potentialii cumparatori interesati de ceea ce vand prin numeroase strategii, dar si mijloace. Mai ales in perioada sarbatorilor, cumparaturile cresc foarte mult si chiar si in aceasta perioada in care oamenii sunt nevoiti sa stea acasa, cumparaturile online au crescut semnificativ. Multi cumparatori evita insa magazinele online care nu ofera o securitate sporita si anume o siguranta si o protectie eficienta a datelor. Este important asadar pentru orice magazin online sa le ofere cumparatorilor asigurarea faptului ca orice achizitionare de pe site este facuta intr-o deplina siguranta.

Site-ul poate fi securizat, punand la dispozitia clientilor mai multe lucruri prin intermediul carora, acestia se vor simti in siguranta. In primul rand, certificatul SSL este o solutie importanta pe care orice persoana care detine un site trebuie sa o aiba in vedere. Orice serviciu de hosting ofera un astfel de certificat SSL, de aceea este important sa alegeti un astfel de serviciu ideal de hosting. Pentru un site de vanzari, un serviciu de hosting de tip VPS sau Dedicat este o alegere importanta de avut in vedere.

Certificatele SSL sunt special concepute pentru garantarea identitatii unui site web. De asemenea, acestea sunt realizate si pentru a asigura integritatea mesajelor, precum si criptarea datelor confidentiale. Acest lucru va insemna ca atunci cand achizitioneaza ceva, toate datele cumparatorului vor fi protejate. Un alt lucru important al unui site securizat este HTTPS. Datele transmise dintre client si server sunt protejate, dar si securizate optand pentru aceasta forma de securizare. Site-urile care opteaza pentru criptarea HTTPS sunt si cele indexate corespunzator in motoarele de cautare. Acestea ajung si sa fie primele in cautari.

Prezenta simbolului lacat este un alt lucru care mareste ingrederea clientilor. Acest simbol demonstreaza faptul ca HTTPS cripteaza si securizeaza datele transmise prin intermediul site-ului. Cu doar un simplu click pe simbolul lacatului, cumparatorul poate obtine informatii despre certificatul care este responsabil pentru securizarea site-ului. Vizitatorul vostru va putea vedea in acest fel nivelul de criptare, dar si alte date despre compania voastra.

Numele companiei ar trebui si el sa apara in bara de adrese. Atunci cand numele companiei apare si el in bara de adrese, clientii vor sti ca au de-a face cu un certificat de tip SSL EV, acest certificat fiind considerat a fi unul care ofera in orice moment un nivel inalt de sigruanta. Clientul va sti ca datele sunt criptate, iar compania are toate datele la vedere, de aceea tranzactiile vor fi cat mai sigure. Desi utilizatorii nu sunt obisnuiti sa se uite la semnele de securitate, ei asociaza bara verde din browser cu un site securizat, de aceea este important sa aveti parte de o criptare, dar si de un site securizat.

Multe servicii de hosting va pun la dispozitie si un certificat SSL, de aceea este important sa va orientati catre unul care va ofera acest lucru important. Un site securizat este un lucru foarte important de avut in vedere atunci cand detineti o afacere online.

Comentarii