Ce serviciu de gazduire este mai potrivit pentru afacerea noastra?




Serviciul de gazduire trebuie ales in functie de nevoi si veti vedea ca exista o multime de optiuni spre care sa va orientati atunci cand vine vorba desapre un astfel de serviciu cat mai potrivit. Pe langa alegerea numelui de domeniu, al doilea lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va gasiti un serviciu de gazduire cat mai bun care sa va ofere o multime de avantaje importante. Desi alegerea unui nume de domeniu nu ar trebui sa va provoace probleme, alegerea unui serviciu de hosting este un alt lucru la fel de important de care trebuie sa va interesati.

Exista mai multe tipuri de servicii de gazduire pe care le puteti avea in vedere precum este gazduirea Shared, VPS, Dedicate, reseller sau gazduirea CMS. Avand atatea optiuni la dispozitie, e posibil sa aveti dificultati in a va alege serviciul de gazduire cel mai potrivit, de aceea trebuie sa va ganditi cu atentie care este optiunea cea mai indicata pentru voi. Gazduirea shared este cea mai comuna si anume un server fizic este impartit in mai multe conturi pentru clienti, fiecare cont fiind izolat unul fata de celalalt. Aceasta solutie este cea mai simpla disponibila pe piata, ea fiind si o solutie la indemana din punctul de vedere al costurilor, de aceea poate fi o solutie pentru voi.

Serverele VPS sunt o alta optiune importanta de avut in vedere, acestea functioneaza ca servere dedicate de sine statatoare, ele avand si niste resurse aferente alocate. Serverele de tip VPS sunt o solutie de mijloc intre gazduirea shared si cea de servere dedicate fizice. Un astfel de serviciu de tip VPS ofera o flexibilitate mult mai mare, dar si un control, precum si o autonomie excelenta. Veti avea parte de o scalabilitate mult mai usor de facut, iar resursele vor fi mai generoase. Aceasta solutie este una indicata din punctul de vedere al costurilor.

Serverele dedicate sunt si ele o optiune de avut in vedere, acestea fiind perfecte pentru proiectele de dimensiuni mai mari si anume pentru site-urile care reusesc sa aduca un trafic mult mai ridicat. In acest caz, veti avea parte de resurse 100% dedicate, ele fiind puse la dispozitia voastra in totalitate, de aceea un astfel de serviciu de gazdurie este o solutie mult mai buna pentru voi. Acest tip de gazduire este si unul mai costisitor, dar in acelasi timp, desi pretul este unul mai mare, el este si cel mai performant.

Mai aveti si optiunea de gazdurie reseller, aceasta fiind si ea o solutie pentru persoanele care doresc sa vanda servicii de hosting sau au in plan o afacere care presupune acest lucru. O astfel de solutie este oportuna pentru ca va ajuta sa gestionati mult mai usor clientii, acestia beneficiind de un suport excelent din partea furnizorului. Solutia potrivita de gazduire trebuie aleasa asadar in functie de nevoile pe care le aveti si veti constata ca veti putea gasi un serviciu cat mai potrivit pentru voi. Este important sa tineti cont de toate aceste lucruri.

Comentarii