Reguli de care sa tinem cont in alegerea domeniului



Atunci cand va deschideti o afacere in online, primul lucru de care ar trebui sa va interesati pe langa un serviciu de hosting bun, este alegerea unui domeniu potrivit, iar pentru a alege un astfel de domeniu, va trebui sa aveti cateva lucruri in vedere. In functie de cativa factori, veti putea alege cu usurinta un domeniu care sa se plieze pe nevoile voastre si sa fie excelent. Pentru a alege un domeniu care sa va defineasca afacerea, va trebui asadar sa aveti in vedere cateva reguli esentiale.

In primul rand, cuvintele cheie sunt foarte importante pentru a alege un astfel de domeniu. Inainte de a va inregistra domeniul, va trebui sa tineti cont de cateva cuvinte cheie. Este important asadar sa aveti la dispozitie mai multe variante de cuvinte cheie si anume pana la 4-5 cuvinte legate de afacerea sau de produsul pe care doriti sa-l vindeti. Acestea ar trebui sa fie potrivite pentru afacerea voastra si sa ofere o imagine clara cu privire la aceasta. Amestecati cuvintele si alegeti-le pe cele care se potrivesc cel mai mult impreuna. Puteti utiliza prefixe, dar si sufixe, acestea ajutandu-va sa creati un domeniu bun care sa va atraga atentia.

Puteti crea chiar si un nume unic de domeniu, acesta fiind o parte cat se poate de importanta a afacerii voastre. Asigurati-va in orice moment ca acest nume va aminti cat se poate de bine de firma pe care o detineti. De asemenea, este important ca numele ales sa fie si unul usor de scris. Daca numele domeniului este unul dificil de scris, utilizatorii nu il vor scrie si il vor uita. Atat cuvintele lungi, cat si cuvintele dificile de pronuntat sunt mereu intimidante pentru vizitatori, de aceea este foarte important ca afacerea voastra sa aiba un nume memorabil. Numele acesta trebuie sa fie si unul cat mai usor de retinut. Un nume usor de retinut va va asigura si faptul ca brandul vostru se va raspandi mai usor si va reusi sa iasa in evidenta in cel mai scurt timp. Construirea unui website excelent nu conteaza in situatia in care nimeni nu isi aminteste de numele sau.

Un nume de domeniu trebuie sa fie si el cat mai scurt. Un nume scurt si usor de memorat va va permite ca domeniul sa apara mai usor in paginile cu rezultate ale motorului de cautare. In acelasi timp, un nume mai scurt este mai potrivit si pentru prezentarile in mediile offline. Alegeti un nume care sa trezeasca curiozitate. Ganditi-va la ceea ce va starni numele atunci cand va fi auzit. Aveti grija mereu si la marcile inregistrate atunci cand va alegeti un domeniu. Asigurati-va si din acest punct de vedere inainte de a va alege un nume de domeniu. E posibil sa exista asadar o marca inregistrata deja cu acest nume, de aceea trebuie sa va ganditi mereu cu privire la alegerea unui nume cat mai potrivit. Un astfel de nume va fi pe placul vostru si va fi apreciat de catre toti vizitatorii site-ului vostru.

Comentarii