Alegerea unei firme potrivite pentru gazduirea web



Este foarte important sa va orientati catre o firma potrivita in ceea ce priveste gazduirea web, o astfel de firma fiind importanta pentru nevoile voastre si fiind solutia cea mai buna pentru voi. Este foarte important sa alegeti firma ideala pentru voi pentru ca o astfel de firma va va oferi un serviciu de gazduire web cat mai bun, astfel incat afacerea voastra online sa functioneze asa cum va veti dori. Trebuie sa aveti in vedere totusi o serie de factori esentiali atunci cand vine vorba despre dezvoltarea afacerii voastre online, de aceea va trebui sa tineti cont de toti acesti factori importanti.

In primul rand, va intreseaza ca firma sa va ofere un uptime cat se poate de bun, acesta fiind garantat contractual. Site-ul vostru trebuie asadar sa fie mereu online, astfel incat sa serveasca foarte bine toti vizitatorii vostri. Resursele care va vor fi alocate ar trebui sa satisfaca mereu nevoile site-ului vostru, astfel incat functionalitatile acestuia sa fie disponibile in orice moment. Site-ul nu ar trebui sa crape in momentul in ncare puneti content pe acesta. Un alt lucru important este ca viteza site-ului sa fie una decenta si anume ca viteza aceasta influenteaza mult decizia de cumparare a vizitatorului. Daca are de-a face cu un timp de incarcare mare, atunci e posibil ca vizitatorul sa paraseasca site-ul rapid.

Un alt lucru de care trebuie sa va interesati atunci cand vine vorba despre site-ul vostru este ca backup-ul acestuia sa fie automat si sa se regaseasca in abonamentul achzitionat. Este indicat totusi si sa efectuati periodic si voi un back-up local. Un alt lucru de avut in vedere este ca suportul tehnic sa fie unul cat se poate de proactiv. Un astfel de suport tehnic va va ajuta sa va rezolvati eventualele probleme care ar putea aparea, aceste probleme fiind rezolvate in cel mai scurt timp posibil. Suportul tehnic devine asadar cat se poate de important mai ales in situatia in care site-ul vostru nu mai functioneaza la fel de bine.

Va veti putea achizitiona si un IP dedicat, dar si un certificat SSL, astfel incat sa va bucurati si de o mai buna pozitionare in Google. Acestea vor fi disponibile la preturi decente si veti vedea ca va vor oferi o multime de avantaje importante. Veti mai avea si posibilitatea de a trece de la un abonament de tip shared la unul de tip VPS sau la un server dedicat, daca numarul de vizitatori pe care il are site-ul va necesita un astfel de upgrade. Este necesar in unele situatii sa faceti un astfel de upgrade, astfel incat sa faceti fata unui numar mai mare de vizitatori. Nu utiati si sa tineti cont si de locatia serverelor atunci cand va alegeti un serviciu de gazduire. Un serviciu de gazduire ale carui servere se afla in Romania, este mult mai potrivit cu situatia in care site-ul vostru se adreseaza celor din Romania. Va trebui asadar sa aveti toate aceste aspecte in vedere in alegerea unui serviciu bun de gazduire.

Comentarii