De ce sa alegem gazduirea Wordpress?




Gazduirea Wordpress poate fi o solutie cat se poate de buna pentru un numar mare de persoane, de aceea este o idee excelenta sa o aveti in vedere. Acest tip de gazduire poate fi asadar o alegere cat se poate de buna, iar daca site-ul vostru este realizat pe platforma Wordpress, atunci veti avea nevoie de o gazduire Wordpress.

Platforma Wordpress este cunoscuta pentru faptul ca este foarte prietenoasa, aceasta fiind actualizata mereu si oferindu-va cele mai bune solutii. Costurile, dar si eforturile de mentenanta sunt insa justificate de avantajele pe care Wordpress le pune la dispozitia voastra. Atunci cand aveti un site Wordpress, ultimul lucru pe care il doriti este sa apara probleme cu gazduirea. Pana la un punct e posibil sa va orientati catre o gazdurie de tip shared, dar pe masura ce site-ul vostru va creste, o solutie mult mai buna pentru voi va fi un VPS cat se poate de buna. De asemenea, optiunea de server dedicat poate fi si ea mereu la indemana.

Daca ati analizat putin piata de hosting, probabil ca ati observat faptul ca gazduirea Wordpress este mai scumpa decat majoritatea serviciilor de acest fel. Investitia in schimb in Wordpress va fi optimizata. In momentul in care numarul utilizatorilor de pe site-ul vostru va incepe sa creasca, un expert Wordpress va va optimiza site-ul si astfel nu va mai trebui sa treceti la un VPS sau la un server dedicat. In cazul unei solutii de hosting clasice, site-ul vostru va incepe sa consume resurse, fiind obligati practic de serviciul de hosting sa va orientati catre o solutie superioara de gazduire.

O gazduire Wordpress va poate aduce insa o viteza sporita. Un site rapid va oferi si posibilitatea unei conversii superioare, dar si o experienta cat se poate de buna. Gazduirea Wordpress este optimizata cat se poate de bine, ea aflandu-se doar pe servere SSD. SSD-urile ofera asadar o viteza mult mai mare, aceasta ajungand chiar si pana la 300% fata de un hard disk clasic. Un alt lucru de avut in vedere este securitatea superioara. Daca veti alege asadar o gazdurie de tip Wordpress, securitatea va fi si ea garantata si veti vedea ca veti putea sa va feriti cu usurinta de hackeri.

Posibilitatea ca site-ul vostru sa fie compromis va scadea semnificativ, de aceea solutia de gazduire Wordpress poate fi una cat se poate de buna. Un alt lucru de avut in vedere este asistenta si anume acesta este cel mai important avantaj din acest punct de vedere. Un serviciu cat mai bun de gazdurie va va oferi in permanenta o asistenta pe placul vostru si veti vedea ca nu veti avea dificultati in a va rezolva orice fel de problema. O asistenta care va va fi pe plac va fi alegerea ideala pentru voi.
Daca ati investit inteligent intr-o gazduire Wordpress, veti avea la dispozitie un partener experimentat si astfel veti reusi sa va rezolvati mult mai rapid orice fel de problema, astfel incat site-ul vostru sa functioneze mereu fara nici o problema.

Comentarii