Calitatile importante ale unui serviciu de gazduire




Un serviciu de gazduire cat mai bun trebuie sa dea mereu dovada de un uptime excelent. Este important asadar ca site-ul vostru sa functioneze mereu cat se poate de bine. Un astfel de site va aparea mai sus in cautari si veti vedea ca el va merge fara nici un fel de problema, in orice moment. Va trebui asadar sa gasiti serviciul de gazduire cel mai potrivit pentru nevoile voastre si veti vedea ca in acest fel va veti bucura de un serviciu de gazduire care sa va fie mereu pe plac.

Va intereseaza ca serviciul de gazduire ales sa aiba un uptime de 99%, astfel incat site-ul vostru sa fie mereu accesibil si sa nu existe in nici un caz situatii in care site-ul vostru sa nu poata fi accesat. Alegeti un serviciu de gazduire si care are parte de o alimentare cu energie din cel putin doua puncte diferite, astfel incat, in situatia in care o sursa de alimentare nu functioneaza, sa se poata baza pe alta sursa. Un serviciu de gazduire cat mai bun trebuie sa aiba si un sistem de racire care asigura temperatura, dar si umiditatea potrivita, astfel incat sa nu apara vreo problema neasteptata.

Va va mai interesa si redundanta conexiunilor la internet, dar si a echipamentelor de retea, astfel incat acestea sa functioneze fara nici un fel de problema si sa faca fata oricarei probleme. Viteza de incarcare a site-ului este un alt factor foarte important, de aceea trebuie sa va interesati de acest lucru. In situatia in care veti avea un numar mai mare de persoane care va vor accesa site-ul, este important ca acestia sa nu astepte mai mult de 5 secunde pentru a face acest lucru. Daca aceasta perioada depaseste 5 secunde, riscati ca vizitatorul sa va paraseasca site-ul si cu siguranta nu va doriti ca acest lucru sa se intample.

Viteza de incarcare este influentata si de modul cum este programat site-ul, dar si de numarul de vizitatori ai acestuia. Un site care se incarca in trei secunde, in conditii normale, e posibil sa aiba parte de caderi drastice in perioadele mai aglomerate, de aceea este foarte important ca site-ul vostru sa ramana online, indiferent de traficul pe care il veti avea. Consultantii firmelor de hosting va vor oferi solutiile de care aveti nevoie, astfel incat sa va bucurati de un serviciu cat mai bine facut.
Asistenta tehnica este un alt lucru de care orice webmaster trebuie sa se intereseze. 

Va trebui asadar ca serviciul de hosting pe care il veti alege sa fie unul cat mai bun, acesta fiind disponibil in orice moment. El va fi disponibil non-stop atat prin telefon, cat si prin e-mail. Va trebui sa va asigurati si ca aveti parte de un service cat mai competent, de aceea trebuie sa alegeti mereu un serviciu de hosting care sa va ofere calitatea cea mai buna si sa va puna la dispozitie experti care se vor plia mereu pe nevoile voastre si va vor oferi cele mai bune sfaturi.

Comentarii