Cum va orientati catre un serviciu de web hosting ideal?


Exista o multime de motive pentru a alege un serviciu cat mai bun de hosting, acest serviciu fiind unul pe placul oricarei persoane care doreste sa-si porneasca un site propriu. Primul lucru pe care va trebui sa-l faceti atunci cand vine vorba despre pornirea unui site va fi sa va alegeti un domeniu care sa fie pe placul vostru. Numele de domeniu este numele site-ului, de aceea acesta este primul lucru de avut in vedere.

Puteti avea in vedere hostingul de tip shared, acesta fiind unul potrivit pentru o afacere aflata la inceput. Un astfel de hosting este si unul destul de ieftin, dar cu toate acestea reursele vor fi limitate. Acesta este si cel mai ieftin hosting, el fiind destinat in special site-urilor cu trafic pana la 10000. O alta optiune foarte buna este VPS-ul. Aceasta optiune de hosting este perfecta pentru afacerile mai mari. Nu veti mai avea probleme in ceea ce priveste limitarea datelor si veti vedea ca pretul in acest caz va fi si unul mai mare. Cu toate acestea insa, traficul mai mare nu va va face nici un fel de problema. 

Mai aveti la dispozitie si optiunea de server dedicat. Aceasta va costa mai mult, dar cu toate acestea este o investitie cat se poate de buna de aceea este extrem de important sa o aveti in vedere. Serviciul de hosting shared va avea un pret foarte redus si veti avea incluse in acest pret si e-mailurile personalizate. Veti mai avea inclusa si o panela de administrare foarte buna. Suportul va fi gratuit, iar acest lucru va insemna ca va veti putea rezolva in cel mai scurt timp, orice fel de problema ar putea aparea. Cei de la suport vor fi in permanenta pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi, de aceea este foarte important sa aveti in vedere un astfel de serviciu de calitate.

Un serviciu de tip shared va mai ofera si un certificat de tip SSL gratuit. Acesta va va proteja site-ul, dar si utilizatorii in situatia in care acestia isi introduc banii pe site-ul vostru. Un VPS este avantajos din pricina faptului ca veti avea acces la un spatiu mult mai mare. Acest lucru va insemna ca site-ul vostru se va misca foarte bine si nu veti avea nici o problema in ceea ce priveste spatiul. Veit mai avea si un control complet al sistemului de operare de pe servere. Un alt lucru important este controlul software-ului. Preturile sunt mai mari, dar cu toate acestea, veti avea parte de o calitate mai buna daca veti alege un serviciu de acest fel. 


Alegand un VPS, nu veti avea de-a face cu limitarile artificiale pentru ca multe companii pun astfel de restrictii, in special persoanelor care opteaza pentru optiunea de Shared. Desi pretul este mai mare, veti avea asadar parte de o multime de avantaje importante si veti aprecia acest lucru extrem de mult alegand acest serviciu cat mai bun. 

Comentarii