Cum alegem un pachet de hosting potrivit?



Orice site web are nevoie de niste servicii de gazduire ideale, de aceea va trebui sa tineti cont de alegerea acestor servicii si sa va orientati catre cele mai potrivite. Trebuie sa va ganditi in primul rand care este pachetul de web hosting care se potriveste tipului vostru de website. De asemenea, trebuie sa va ganditi si la avantajele, dar si la functionalitatile unui astfel de pachet. Mai aveti in vedere si domeniul spre care va veti orienta. Un alt lucru de care puteti tine cont este pretul pe care il veti plati pentru pachetul pe care il veti alege.

In cazul site-urilor adresate in special cetatenilor romani, atunci cel mai bine este sa alegeti extensia .ro. Daca doriti sa targetati si persoanele din alte tari, atunci cel mai bine este sa va orientati catre o extensie de tip .com. Daca doriti sa va dezvoltati mai rapid afacerea online sau va asteptati la un trafic intens pe site-ul vostru, atunci cea mai buna optiune pentru voi este un serviciu de tip VPS. Acesta este solutia perfecta pentru afacerea voastra. De asemenea, daca aveti un trafic mai scazut sau chair mediu, atunci un serviciu de tip shared hosting poate fi o alegere mai buna pentru voi.

Nu uitati ca un pachet de hosting cat mai potrivit va avea utilitarul de administrare, configurare, dar si automatizare. cPanel este alegerea cea mai buna pentru voi, de aceea puteti sa va orientati catre acesta. Nu uitati ca atunci cand va alegeti un serviciu de gazduire, ar trebui sa aveti mereu parte de un trafic nelimitat. Daca va intereseaza mai mult viteza de incarcare, atunci va trebui sa fiti atenti si in acest caz la unele aspecte. Va intereseaza asadar viteza CPU, astfel incat sa aveti parte de o incarcare optima. Ar trebui ca incarcarea optima sa fie de cel putin 1.8 GHz.

In ceea ce priveste memoria virtuala pe care o veti alege, atunci aceasta ar trebui sa fie nelimitata. De asemenea, trebuie sa va interesati si de memoria fizica. Aceasta ar trebui sa fie una de minim 512 mb, dar ar fi recomandabil sa fie de 1024 mb. Aceste caracteristici sunt asadar importante de avut in vedere, in special in cazul in care va doriti un site cat mai decent, site unde vizitatorii sa gaseasca rapid ceea ce-i intereseaza. Nu utiati ca va fi important si sa achizitionati un pachet de hosting care ofera si posibilitatea de a adauga un IP DEDICAT.

Un serviciu care va ofera aceasta posibilitate de a adauga un IP DEDICAT va fi unul ideal pentru voi pentru ca va veti bucura de o stabilitate crescuta. De asemenea, acesta va fi benefic si pentru reputatia serverului de e-mail. Va veti putea in acest fel promova cat se poate de bine si identitatea afacerii voastre, de aceea va veti bucura asadar si de o indexare mult mai buna a site-ului vostru. Nu uitati si de certificatul SSL, acesta fiind extrem de important daca este sa vorbim despre securitatea site-ului vostru.

Comentarii