Hosting gratuit sau hosting platit?



Avand in vedere ca in ziua de azi sunt o multime de oportunitati de afaceri online, este important sa aveti la dispozitie un site de cea mai buna calitate. Un serviciu de gazduire web este primul lucru la care trebuie sa va ganditi in acest caz, de aceea este foarte important sa va orientati catre un astfel de serviciu de gazduire care sa va fie pe plac. Exista pe piata atat servicii de gazduire ieftine, cat si servicii de gazduire mai scumpe.

Pentru a face diferenta intre aceste servicii de gazduire, va trebui sa stiti cateva lucruri despre pachetul de gazdurie pe care il veti achizitiona. De multe ori, veti observa ca pachetul de gazduire gratuit este si cel mai atractiv sau oportun pentru voi. De obicei, in acest caz, afacerile care sunt abia la inceput se orienteaza catre un serviciu de web hosting gratuit. La prima vedere nu veti plati nimic, dar va trebui in acelasi timp sa va ganditi la lucrul de care veti beneficia daca veti alege un astfel de pachet de hosting.

Un pachet gratuit de hosting va insemna si un panou de control limitat, acesta fiind si neprofesional in acelasi timp. Nu veti avea in nici un caz posibilitatea crearii unei baze de date, iar resursele vor fi limitate drastic. Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont atunci cand vine vorba despre un serviciu de hosting gratuit este ca un astfel de serviciu de hosting nu va va pune la dispozitie un suport tehnic atat de bun, iar daca va va pune, acesta va fi unul destul de nesatisfacator. De obicei va trebui sa va rezolvati singuri problema pe care o veti intampina.

Hostingul gratuit nu ofera asadar siguranta si calitatea pe care o doriti atunci cand vine vorba despre rularea site-urilor. Acest serviciu, desi este unul atractiv, el este unul destul de limitat. Optand pentru plata serviciilor de hosting, atunci calitatea va creste si ea semnificativ. Veti avea asadar chiar si pachete reduse la 1 euro, spre care va veti putea orienta in situatia in care veti dori acest lucru. Avantajele vor creste considerabil si veti beneficia de o multime de lucruri precum este cazul unui panou de control avansat. De asemenea, uptime-ul va fi si el unul destul de bun.

Veti mai avea si o protectie sporita antivirus si antispam, iar garantiile contractuale vor fi si ele un lucru de avut in vedere pentru ca firma respectiva va va ajuta mmult. Este o idee foarte buna asadar sa nu pierdeti timp si energie cu un serviciu de hosting gratuit. Un serviciu de hosting platit va fi asadar o alegere mult mai buna pe care ar trebui sa o considerati. Acest serviciu va fi unul cat se poate de bun si veti vedea ca nu veti avea chiar atat de mult de platit daca va veti orienta catre un astfel de serviciu de calitate. Alegeti un serviciu de hosting cat mai bun care sa va ofere o stabilitate, dar si o securitate cat se poate de buna.

Comentarii